Cum se instalează TWIPLA pe orice site web HTML

Integrați fără probleme cu aproape orice platformă de site web

Este nevoie de doar câteva minute pentru a instala TWIPLA pe propriul site web. Odată instalat, veți putea avea o imagine clară a traficului de pe site-ul dvs. web!

Rețineți că designul și/sau procesul prezentat în videoclip are doar un caracter informativ și este posibil să nu mai fie actualizat. Asigurați-vă că urmați pașii de instalare menționați mai jos în mod corespunzător.

 

Iată cum se instalează TWIPLA:

  1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă contul TWIPLA.
  2. Adăugațiurl-ulsite-ului dvs. web și selectați fusul orar
    NOTE : Dacă înregistrați un cont nou, veți completa URL-ul site-ului web în timpul procesului. Vă recomandăm să copiați adresa URL din bara de adrese a browserului dvs. În acest fel vă asigurați că URL-ul este complet și corect și include protocolul, dacă este cazul.
  3. Copiați codul de urmărire generat de aplicația noastră și plasați-l în codul sursă al site-ului dvs. web, chiar înainte de închidere </body> tag, apoi publicați modificările.
    NOTĂ: În funcție de platforma de creare de site-uri web pe care o utilizați, consultați aici instrucțiuni suplimentare privind modul de încorporare a codului personalizat în codul sursă al site-ului dvs. web.
  4. Întoarceți-vă la TWIPLA și verificați instalarea Snippet-ului.
  5. Dacă totul a fost realizat cu succes, puteți vizita site-ul dvs. live, apoi reîncărcați datele din tabloul de bord pentru a vedea primele statistici.
  • În cazul în care veți avea vreodată nevoie să reinstalați codul de urmărire, îl puteți găsi înSetări cont, sau prin simpla bifare a pictogramei de notificare a codului de urmărire din colțul din dreapta al antetului tabloului de bord.
  • După crearea unui cont, vă va fi trimis un e-mail în căsuța de e-mail care conține toate detaliile necesare. Nu uitați să vă confirmați contul în termen de 10 zile.
  • Dacă aveți deja un cont, tot ce trebuie să faceți este să Adăugați un nou site web la contul dvs., începând să urmați instrucțiunile de la pasul 2.
  • Puteți găsi informații detaliate despre cum să adăugați codul de urmărire pentru orice tip de site web în videoclipul de mai sus sau în ghidul nostru de instalare, în funcție de platforma pe care se bazează site-ul dvs. web.
  • Vă rugăm să nu ezitați să contactați direct serviciul nostru de asistență, dacă întâmpinați dificultăți la oricare dintre etape!


PS:Facem acum parte din comunitatea GTM (Google Tag Manager). Puteți adăuga TWIPLA la site-ul dvs. web direct prin GTM.

 

Cum să integrați o etichetă de eveniment în site-ul dvs. HTML

După ce ați generat noua etichetă de eveniment, trebuie să o integrați în cadrul site-ului dvs. web, astfel încât aplicația să poată urmări declanșarea acestui eveniment. Fiecare etichetă creată trebuie adăugată în cadrul fiecărui element individual pe care doriți să îl urmăriți.

Este destul de simplu și există diverse modalități de a face acest lucru:

 

Editați codul sursă HTML și adăugați tag-ul Event Tag la elementele dorite.

Puteți adăuga tag-ul pe care aplicația noastră îl creează pentru evenimentul dvs., fie ca un fragment JS, fie direct pe element, conform tutorialului de mai jos.

Iată un exemplu pentru un buton înHTML și cum ar trebui să arate pentru ca clicul pe acel buton să fie urmărit ca eveniment:

<button id="important-btn">Click me!</button>.

Opțiunea A: Fragment JS

<script>
document.getElementById("important-btn")
  .addEventListener("click", function(){
    va("send", "event", "example-category", "btn-click", "Important Button")
  });
</script>

Opțiunea B: direct pe element

Boton important

.

 

Ambele opțiuni sunt corecte din punct de vedere semantic și fac același lucru în cazul ideal.

Cu toate acestea, opțiunea A permite mai multă flexibilitate. De exemplu, ați putea adăuga o clasă "visa-track" la mai multe elemente și să apelați metoda va într-o manieră mai dinamică, bazându-vă pe capacitățile JS.

Limitarea opțiunii B este că ar putea fi suprascrisă de un alt cod JS care este încărcat după ce DOM este redat ( element.onclick = function(){ ... }), făcând astfel ca codul nostru să nu fie niciodată apelat.

În comparație, Opțiunea A permite adăugarea unui număr nelimitat de ascultători de evenimente (atâta timp cât memoria dispozitivului agentului utilizator poate rezista).